Foto: Publicitātes foto
Sulīgie vistu spārniņi – tik gardi, ka pirkstiņus aplaizīsi! Vari tos cept gan cepeškrāsnī, gan uz grila.
Foto: Publicitātes foto
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgvistu spārniņi1 apelsīns3 ĒKtomātu pasta1 paciņa "Vegeta Natur" zeltainai vistai sīpolloki pasniegšanai

Pagatavošana

1

Vistu spārniņus liek bļodā, pievieno apelsīna miziņu un sulu, tomātu pastu, visu garšvielu paciņas saturu un apmaisa. Atstāj marinēties uz pāris stundām vai liek ledusskapī uz nakti.

Foto: Publicitātes foto
2

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.

3

Saliek vistu spārniņus veidnē.

Foto: Publicitātes foto
4

Liek krāsnī un cep 25-30 minūtes, līdz tie ir zeltaini.

Foto: "6 Senses" International Preschool/Privātais arhīvs
5

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem lociņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!