7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgkartupeļi1 olas baltums pēc garšas"Vegeta Natur" kraukšķīgiem kartupeļiem1 mīksts avokado200 mlbezpiedevu jogurts1 ķiploka daiviņa pēc garšas"Vegeta Natur" salātiem
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru. Kartupeļus kārtīgi nomazgā, noberž un sagriež salmiņos vai daiviņās.
2
Olas baltumu atdala no dzeltenuma. Baltumu sakuļ gaisīgās putās, pievieno kartupeļiem un iemaisa.
3
Kartupeļus vienmērīgā kārtā izklāj uz plāts un liek krāsnī. Cep aptuveni 10-15 minūtes (ņemot vērā katras krāsns īpatnības), līdz kartupelīši ir kļuvuši zeltaini.
4
Kamēr kartupeļi cepas, pagatavo mērci.
5
Avokado pārgriež uz pusēm, izņem mīkstumu, liek bļodiņā. Pievieno bezpiedevu jogurtu, caur spiedi izspiestu ķiploka daiviņu un garšvielu salātiem. Visu sablendē viendabīgā masā.
6
Kartupeļus izņem no krāsns, pārkaisa ar garšvielu kartupeļiem un pasniedz ar avokado mērci.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit