Foto: Publicitātes foto
Lai izmēģinātu ko neparastāku par ierastajām lašmaizītēm, liec svaigi sālītas laša šķēlītes uz kraukšķīgām kartupeļu pankūciņām un papildini šo burvīgo kombināciju ar karotīti skābā krējuma. Šo ātri pagatavojamo gardumu vari ne vien baudīt laiskos brīvdienu rītos, bet arī sagatavot jau iepriekš un pasniegt kā auksto uzkodu mājas ballītē.
Foto: Publicitātes foto
30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

150 glaša fileja pēc garšas"Vegeta Natur" zivij skābs krējums pasniegšanai laims dekoram zaļumi dekoram6 kartupeļi1 ĒKkartupeļu ciete pēc garšas"Vegeta Natur" kartupeļiem1 šķipsnasoda1 TKlaima vai citrona sula

Pagatavošana

1

Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves. Pievieno sodu, cieti, garšvielu kartupeļiem un šļuciņu laima sulas, lai masa nekļūtu tumša.

Foto: Publicitātes foto
2

Pannā sakarsē eļļu. Ar karoti liek pannā kartupeļu masu un saplacina, veidojot pankūciņas. Kad tās apcepušās zeltainas no vienas puses, apgriež pankūkas un apbrūnina arī no otras puses.

Foto: Publicitātes foto
3

Noņem pankūkas no pannas un liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra dvieli vai salvetēm, lai notecinātu lieko eļļu.

4

Laša fileju ar asu nazi sagriež plānās šķēlītēs, liek uz šķīvja, pākaisa ar garšvielu zivīm, pārslaka ar laima sulu.

Foto: Publicitātes foto
5

Kraukšķīgās pankūciņas pasniedz ar skābu krējumu un lasi.

Foto: Publicitātes foto
6

Dekorē ar laima šķēlīti un kapātiem zaļumiem.
Foto: Publicitātes foto

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!