30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
150 glaša fileja pēc garšas"Vegeta Natur" zivij skābs krējums pasniegšanai laims dekoram zaļumi dekoram6 kartupeļi1 ĒKkartupeļu ciete pēc garšas"Vegeta Natur" kartupeļiem1 šķipsnasoda1 TKlaima vai citrona sula
Pagatavošana
1
Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves. Pievieno sodu, cieti, garšvielu kartupeļiem un šļuciņu laima sulas, lai masa nekļūtu tumša.
2
Pannā sakarsē eļļu. Ar karoti liek pannā kartupeļu masu un saplacina, veidojot pankūciņas. Kad tās apcepušās zeltainas no vienas puses, apgriež pankūkas un apbrūnina arī no otras puses.
3
Noņem pankūkas no pannas un liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra dvieli vai salvetēm, lai notecinātu lieko eļļu.
4
Laša fileju ar asu nazi sagriež plānās šķēlītēs, liek uz šķīvja, pākaisa ar garšvielu zivīm, pārslaka ar laima sulu.
5
Kraukšķīgās pankūciņas pasniedz ar skābu krējumu un lasi.
6
Dekorē ar laima šķēlīti un kapātiem zaļumiem.
Mātes dienas ēdieniKartupeļu cieteLaimsLasisSkābais krējumsZivju un jūras produktu ēdieniDzeramā soda
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit