Foto: Publicitātes foto
Cepeškrāsns vēl nebūs pat īsti paspējusi uzsilt, kad kartupeļu sacepums jau būs gatavs šaušanai krāsnī. Cepoties maigais kokosriekstu piens kombinācijā ar ķiplokiem un garšvielām piesātinās plānās kartupeļu šķēlītes ar krēmīgu mērcīti. Garda, viegla maltīte bez liekām pūlēm un tēriņiem!
Foto: Publicitātes foto
40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgkartupeļi ķiploka daiviņas1 citrons1 iepakojums "Vegeta Natur" kartupeļiem1 bundža kokosriekstu piena

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

2

Kartupeļus kārtīgi nomazgā, noberž un sagriež ļoti plānās šķēlītēs. Lai darbs veiktos ātrāk, izmanto virtuves kombainu. Ķiplokus nomizo un arī sasmalcina kombainā. Citronam norīvē miziņu un izpiež sulu.

Foto: Publicitātes foto
3

Kartupeļus liek bļodā, pievieno ķiplokus, citrona miziņu un sulu, garšvielu kartupeļiem (atstājot paciņā aptuveni 1/4), un visu apmaisa.

Foto: Publicitātes foto
4

Kārto šķēlītes karstumiztruīgā veidnē, pārlej ar kokosriekstu pienu, pārkaisa ar atlikušo kartupeļu garšvielu un cep 40-45 minūtes.

Foto: Publicitātes foto
5

Izņem no krāsns un ceļ galdā!

Foto: Publicitātes foto

Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!