40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgkartupeļi ķiploka daiviņas1 citrons1 iepakojums "Vegeta Natur" kartupeļiem1 bundža kokosriekstu piena
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2
Kartupeļus kārtīgi nomazgā, noberž un sagriež ļoti plānās šķēlītēs. Lai darbs veiktos ātrāk, izmanto virtuves kombainu. Ķiplokus nomizo un arī sasmalcina kombainā. Citronam norīvē miziņu un izpiež sulu.
3
Kartupeļus liek bļodā, pievieno ķiplokus, citrona miziņu un sulu, garšvielu kartupeļiem (atstājot paciņā aptuveni 1/4), un visu apmaisa.
4
Kārto šķēlītes karstumiztruīgā veidnē, pārlej ar kokosriekstu pienu, pārkaisa ar atlikušo kartupeļu garšvielu un cep 40-45 minūtes.
5
Izņem no krāsns un ceļ galdā!
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit