Veronika Ļevša

Pufīgais olu biskvīts, maigais krēmsiers un skābenais dzērveņu ievārījums veido debešķīgu garšu saskaņu. Pārbaudītu recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 olas120 gcukurs75 gmilti, izsijāti pēc garšasvaniļas cukurs400 gdzērveņu ievārījums400 gbezpiedevu krēmsiers3 ĒKpūdercukurs

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

2

Gatavo biskvītu. Olas, cukuru un vaniļas cukuru ar mikseri puto, līdz masa dubultojas un paliek gaiša. Pievieno miltus un prātīgi iecilā masā.

3

Liek mīklu uz plāts un ar karotes gludo pusi vienmērīgi izlīdzina.

4

Cep 20 minūtes, izņem biskvītu no krāsns un ierullē dvielī, lai atdziest.

5

Kamēr biskvīts dziest, sagatavo ruletes pildījumu. Krēmsieru un pūdercukuru mazliet uzputo ar mikseri.

6

Biskvītu prātīgi izrullē no dvieļa, uzmanīgi atdala no cepamā papīra.

7

Pārziež ar dzērveņu ievārījumu, tad ar krēmsiera kārtu.

8

Pildījumu uzmanīgi izlīdzina un ruleti sarullē. Pirms pasniegšanas liek ledusskapī vismaz uz stundu savilkties.

9

Dekorē pēc ieskatiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!