20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
lavašs pēc garšasmajonēze2 vārītas olas2 kārbiņas tunča saujadilles, pētersīļi un lociņi200 gsiers
Pagatavošana
1
Lavašu apziež ar majonēzi, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
2
Uz lavaša svītrām (kā gatavojot suši) liek rīvētas olas, tunča gabaliņus, kam iepriekš noliets šķidrums, rīvētu sieru.
3
Sarullē un labāk kādu stundu ļauj ievilkties.
4
Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.
Iesūtīja: EXBandita
Ziemassvētku receptesLieldienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniVārīšanaPasniegt atdzesētuGaršvielas un garšaugiLavašsOlasSiersSīpollokiTuncis savā sulāviegliMajonēzeLavaša uzkodas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit