20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
brūnās biskvīta ripas mascarpone cukurs vaniļas cukurs saldais krējums kakao
Pagatavošana
1
Nopērku veikalā jau gatavās biskvīta ripas, bet obligāti brūnās.
2
Tad maskarponi (var Filadelfijas vai citu bezpiedevu krēmsieru) sieru saputoju kopā ar nedaudz cukuru(pēc garšas) un vaniļas cukuru.
3
Ja gribas vairāk, tad var pielikt klāt saputotu putukrējumu, rozīnes vai sasmalcinātus žāvētos augļus.
4
Galvenais - puto ar vismazāko miksera ātrumu. Nu tad nu liek starp kārtām maskarpones masu. Kopā ar brūno biskvītu dod ļoti interesantu garšu.
5
Tad krēmu ziež uz biskvīta ripām. Augšējo krēma kārtu pārkaisa ar kakao.
Iesūtīja: smaidam!
Mātes dienas ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMascarponeSaldais krējumsCiti saldēdieniBez termiskas apstrādesKakaoKūkas bez cepšanas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit