40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gcūkgaļas kakla karbonāde500 gsīpoli200 gKrievijas siers200 mlsaldais krējums150 gskabs krējums250 mlbaltvīns2 TKsausais buljons1 TKķiploku sāls sāls pipari
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež šķēlēs, pārkaisa ar sāli, pipariem un sakarsētā pannā apcep no abām pusēm.
2
Liek cepešveidnē.
3
Pannas šķidrumā apcep plānās šķēlēs sagrieztus sīpolu gredzenus.
4
Saldo krējumu samaisa ar skābo krējumu, baltvīnu, buljonu un ķiploku sāli.
5
Uz gaļas šķēlēm kārto apceptos sīpolu gredzenus, pārkaisa ar sāli, pipariem, pārlej mērci un uzkaisa rīvētu sieru.
6
Cep izkarsētā cepeškrāsnī 200*C temperatūrā 20 minūtes.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit