Sastāvdaļas
Pagatavošana
400 gramus saldā krējuma sakuļ ar vaniļas cukuru.
Rotāšanai malā atliek 6-8 bezē cepumus, pārējos ber plastmasas maisiņā un ar koka karoti vai mīklas veltni sadrupina sīkos gabaliņos.
Bezē drupačas uzmanīgi iecilā putukrējumā. Uz liela šķīvja vai apaļas paplātes liek pirmo biskvīta ripu.
Putukrējuma un bezē masu sadala divās vienādās daļās. Vienu daļu ziež uz pirmās biskvīta ripas, liek virsū nākamo ripu, ko vispirms pārklāj ar ievārījumu, pēc tam - ar atlikušo putukrējuma masu. Visu pārsedz ar trešo biskvīta ripu.
Sakuļ atlikušos 400 gramus putukrējuma, ar ko dekorē tortes malas un virskārtu. Ja mājās nav speciālo konditorijas piederumu, izgriez plastmasas maisiņā mazu caurumiņu, ieliec putukrējumu un, spiežot to ārā, veido rakstu, kādu vien vēlies.
Tortes virskārtu pārkaisa ar kakao pulveri, virsū kārto bezē cepumus un, ja vēlas - želejas sirsniņkonfektes.
Liek kūku uz pāris stundām vēsumā un pasniedz.
Lai labi garšo!