40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
120 gtumšā šokolāde100 gsviests2 gab.olas80 gcukurs40 gmilti pūdercukurs pārkaisīšanai
Pagatavošana
1
Ūdens peldē izkausē melno šokolādi un sviestu. Maisot pievieno cukuru un olas šokolādes maisījumam.
2
Pieber izsijātus miltus un labi samaisa.
3
Lej masu ietaukotā cepamtraukā un cep 180 oC aptuveni 15-20 min (cepeškrāsni iepriekš jāsakarsē). Kūku svarīgi nepārcept, lai iekšpusē tā paliktu mīksta.
4
Pārkaisa kūku ar pūdercukuru. Šokolādes kūku var pasniegt karstu, papildinot ar putukrējumu vai saldējumu, taču to var ēst arī aukstu – šis deserts jebkurā gadījumā sniegs neaizmirstamu garšas baudījumu!
Recepti piedāvā uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar pārtikas mazumtirdzniecības tīklu ''Elvi''.
Romantiskas vakariņasBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCukursMiltiOlasSviestsTumšā šokolādeTortes un kūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit