15Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
360 gspageti (vai cita pasta pēc izvēles)180 gkrāsaini ķirštomāti plāni griezts cietais siers, piemēram Trikāta Reserve) svaigas bazilika lapiņas dekorēšanai PESTO:100 gpannā viegli apbrūnināti ciedru rieksti100 gcietais siers, kas sarīvēts uz rupjas rīves liela bunte ar bazilika lapiņām150 mlolīveļļa3 ķiploka daiviņas pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Ciedru riekstus liek blenderī/ virtuves kombainā un sablendē kopā ar pārējām pesto sastāvdaļām. Eļļu lej pēc vajadzības, lai iegūtu biezas konsistences mērci.
2
Spageti uzvāra saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma, līdz tie ir al dente. Nokāš ūdeni.
3
Spageti pievieno pesto un kārtīgi izmaisa – tā, lai mērce pastu vienmērīgi noklātu.
4
Spageti kārto porciju šķīvjos, pa virsu liekot krāsainus tomātiņus, plāni griezta siera šķēlītes un bazilika lapiņas.
PusdienasĒdieni veģetāriešiemVārīšanaBaziliksCiedru riekstiOlīveļļaSpagetiĶirštomātiMakaronu ēdieniItāļu nacionālā virtuveCietais sierssals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit