Foto: Cook.me

Burkāni kēksiņiem piešķirs īpašu sulīgumu, bet krēmsiera krēmā sagaršosi vaniļas notis. Bauda katrā kumosā! Recepti iesaka kulinārijas portāls "Cook.me".

14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

150 gmilti150 gcukurs1 TKkanēlis1 TKdzeramā soda0.5 TKcepamais pulveris0.25 TKsāls160 gburkāni, sarīvēti2 olas150 geļļa KRĒMAM:120 gkrēmsiers4 ĒKsviests240 gpūdercukurs1 TKvaniļas cukurs

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Ietauko kēksiņu veidnes padziļinājumus vai saliek tajos cepamā papīra formiņas.

2

Bļodā ber miltus, cukuru, kanēli, sodu,cepamo pulveri, sāli un samaisa.

3

Citā bļodā samaisa burkānus ar eļļu.

4

Pievieno burkānu masu sausajām sastāvdaļām un samaisa.

5

Liek klāt olas un iemaisa, bet nekuļ.

6

Ar karoti liek masu kēksiņu veidnē, piepildot katru padziļinājumu līdz 3/4.

7

Cep aptuveni 13 minūtes, pārbaudot gatavību ar koka irbulīti.

8

Gatavo krēmu. Bļodā liek krēmsieru, sviestu, vaniļu un sakuļ. Pa daļām pievieno un iekuļ pūdercukuru.

9

Kēksiņus atdzesē. Izmantojot kulinārijas maisiņu, tos dekorē ar krēmu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!