10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
700 gsarkanvīns2 gab.apelsīni3 ĒKmedus kanēļa standziņas5 gab.krustnagliņas5 gab.smaržīgie pipari
Pagatavošana
1
Apelsīnam nogriež 2 garas, tievas miziņas, visa apelsīna garumā. No apelsīniem izspiež sulu.
2
Sarkanvīnu lej traukā, pievieno apelsīna miziņas, kanēli, piparus, krustnagliņas un karsē līdz 70 grādiem.
3
Uzkarsētam vīnam pievieno medu un maisa, līdz tas izkusis. Pielej izspiesto apelsīnu sulu, samaisa un lej glāzēs.
Iesūtīja: Ilgars
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit