30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
8 šķēlestostermaize180 gtuncis savā sulā1 gab.skābs abols4 ĒKcietais siers Džiugas (rīvēts)2 gab.olas2 ĒKsaldais vai skābais krējums pēc garšassals, pipari
Pagatavošana
1
Tostermaizes šķēles saplacina pēc iespējas plānākas un "iesēdina" mafinu formiņās (šim nolūkam labāk izmantot tās, kas izgatavotas no silikona).
2
Atver tunča kārbu, notecina lieko šķidrumu un katrā maizes groziņā liek vienu karoti zivs.
3
Ābolu nomizo, izgriež serdi un sasmalcina. Ābolu gabaliņus kārto virs tunča.
4
Olu sakuļ ar krējumu, pievieno rīvētu cieto sieru, piparus un sāli pēc garšas. Iegūto masu lej pāri tuncim un āboliem.
5
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180*C. Liek groziņus cepties 25-30 minūtes, līdz izveidojusies brūna garoziņa.
Lai labi garšo!
Lieldienu receptesMātes dienas ēdieniZivju un jūras produktu uzkodasKarstās uzkodasKanapē un sviestmaizesSiersTuncis savā sulāĀboli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit