Džiugas
Ja parastās karstmaizes apnikušas, izmēģini tunča groziņus ar āboliem un cieto sieru! Labi garšos gan karsti, gan atdzisuši.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
8 šķēlestostermaize180 gtuncis savā sulā1 gab.skābs abols4 ĒKcietais siers Džiugas (rīvēts)2 gab.olas2 ĒKsaldais vai skābais krējums pēc garšassals, pipari

Pagatavošana

1

Tostermaizes šķēles saplacina pēc iespējas plānākas un "iesēdina" mafinu formiņās (šim nolūkam labāk izmantot tās, kas izgatavotas no silikona).

2

Atver tunča kārbu, notecina lieko šķidrumu un katrā maizes groziņā liek vienu karoti zivs.

3

Ābolu nomizo, izgriež serdi un sasmalcina. Ābolu gabaliņus kārto virs tunča.

4

Olu sakuļ ar krējumu, pievieno rīvētu cieto sieru, piparus un sāli pēc garšas. Iegūto masu lej pāri tuncim un āboliem.

5

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180*C. Liek groziņus cepties 25-30 minūtes, līdz izveidojusies brūna garoziņa.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!