ēdiens, ceļojums, Taizemes virtuve
Foto: Shutterstock

Vasaras atvaļinājumu laikā, kad dodies apceļot tuvākas un tālākas zemes, neaizmirsti pašu svarīgāko – garšīgi paēst. Tāpēc, tā vietā, lai Barselonas centrā dotos uz makdonaldu, Parīzē uz itāļu restorānu, un ēstu aplami, izbaudi nacionālās virtuves labumus.

Ne velti tūrisma ceļveži un ceļojuma aprakstu autori iesaka meklēt nelielus restorāniņus, vislabāk tādus, kuros saimnieko vietējā ģimene, lai izbaudītu īstu nacionālo ēdienu. Esam apkopojuši dažus, mūsuprāt interesantākos un garšīgākos ēdienus, kurus nogaršot šīs vasaras populārākajos galamērķos – Turcijā, Horvātijā, Taizemē un citur.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!