Vasaras atvaļinājumu laikā, kad dodies apceļot tuvākas un tālākas zemes, neaizmirsti pašu svarīgāko – garšīgi paēst. Tāpēc, tā vietā, lai Barselonas centrā dotos uz makdonaldu, Parīzē uz itāļu restorānu, un ēstu aplami, izbaudi nacionālās virtuves labumus.
Ne velti tūrisma ceļveži un ceļojuma aprakstu autori iesaka meklēt nelielus restorāniņus, vislabāk tādus, kuros saimnieko vietējā ģimene, lai izbaudītu īstu nacionālo ēdienu. Esam apkopojuši dažus, mūsuprāt interesantākos un garšīgākos ēdienus, kurus nogaršot šīs vasaras populārākajos galamērķos – Turcijā, Horvātijā, Taizemē un citur.
DesertiAstoņkājisBaklažāniBurkāniCūkgaļaFetas siersGaršvielas un garšaugiMandelesMedusMīdijasPistācijasPupiņasRiekstiRīsiSafrānsSpinātiTomātiČiliSautējumiPīrāgi un smalkmaizītesFilo mīklaValriekstiKokosriekstu piensKokosriekstu skaidiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit