Protams, pats populārākais japāņu ēdiens pasaulē ir suši. Tas var būt gan ļoti vienkāršs, kuru ikviens var pagatavot mājās, gan meistarīgs kulinārs mākslas darbs, kura pagatavošanai ir nepieciešama ilggadēja pieredze un prakse. Suši pamatā ir īpaši, tā gatavošanai paredzēti rīsi, kurus papildina vai nu jēla zivs, dārzeņi, tofu vai jūras zāles. Varbūt vēlies pagatavot vienkāršo suši ar avokado un lasi?
Japāņi, protams, ēd ne tikai suši. Kas raksturīgs Japāņu virtuvei, skaidro Japan-guide.com autori.
ZivisGarnelesJūras veltesKalmāriLasisPupiņasRīsiSuši rīsiTofuĶīnas kāpostsGaļaAugļiJapāņu virtuvedārzeņiTējas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit