Jaunais pavārs līdz šim ir guvis pieredzi vairākos Latvijā atzītos restorānos un piedalījies dažādos Latvijas kulinārijas projektos, paralēli eksperimentējot ar Latvijas produktiem, meklējot jaunas un izceļot aizmirstas mūsu zemei raksturīgas garšas.
"Runājot par produktiem, es oponēju cilvēkiem, kuri saka, ka ziemā vietējiem produktiem trūkst dažādības un pieejamas ir tikai grūbas un sālītas sēnes. Gan sālītas sēnes, gan grūbas, protams, ir lieliski produkti, tomēr, kaut vai aizejot uz Rīgas Centrāltirgus dārzeņu paviljonu, jebkurš atskārtīs, ka Latvijas zemnieku stendi ir pilni un bagātīgi savā dažādībā.
Rīgas CentrāltirgusButesKāļiRutkiTopinambūrsZandartsĀboliMarinēšanaDzērvenesSālīti gurķiSālītas sēnesķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit