Cepšana cepampapīra sainītī jeb "en papillote" (ar tādu nosaukumu šī metode atpazīstama visā pasaulē) ir vienkāršs un ļoti veselīgs veids, kā pagatavot zivis, gaļu un citus produktus, lai tie būtu sulīgi, aromātiski un, kas nav mazsvarīgi – arī bez liekām kalorijām, jo, pielietojot šo metodi, būs jāizmanto daudz mazāk eļļas, nekā cepot zivis uz pannas. Turklāt rezultātā iegūtās reņģes nebūs vis sautētas, kā varētu domāt, bet cepšanas laikā iegūs patīkami kraukšķīgu garoziņu.
Lai izceptu zeltainas reņģītes, izvairoties no izteikta zivju smārda un piedūmotas virtuves, tev būs nepieciešama panna un šādas sastāvdaļas:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit