Lai gan šobrīd populāri klāt kāzu saldumu galdu ar drusciņu no visa – mini kūciņām, makarūniem, keikpopiem un kapkeikiem, tomēr kāzu torte nav zaudējusi savu svinīgo svētku kulminācijas radīšanas uzdevumu, novērojusi "Gemoss" eksperte, šefpavāre Ina Poliščenko. Viņa novērojusi, ka pašu mājās gatavoti ievārījumi, āboli un bumbieri, rudens ogas, piemēram, smiltsērkšķi, pīlādži, dabīgs koks un rudens lapu toņi un formas – tieši šīs noskaņas ir modē rudenī. Savukārt peonijas, rozes, olīvu zari, eikalipta zari, cukura mastikas ziedi un vafeļu ziedi – tā jau ir kāzu tortes klasika. Arī vārītais krēms un sviesta biskvīts kāzu tortē šoruden neiziet no modes. Aktuāli ir ziedi, minimāla un nepārspīlēta kūkas apdare, maigi toņi bez liekas pompozitātes, stāsta Ina.
Jaunumi
Robežu nav! Rudens kāzu tortē var iestrādāt pat sūnas un melleņu zariņus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit