Foto: Shutterstock
Ne visiem ir dabas dots talants darboties virtuvē. Tomēr tas nenozīmē, ka, pieliekot nedaudz pūļu, nevarēsi uzcept gaisīgu biskvītu, drupačainus kēksiņus vai uzputot krēmīgu pildījumu tortei. Atliek vien pieturēties pie šīm vienkāršajām patiesībām iesācējiem kūku cepšanā, ko apkopojis ''Huffington Post''.

Nebaidies sākt!

Nav nekāds noslēpums, ka mājās gatavoti mafini vai kūciņas ir daudzreiz gardākas par veikalā iegādātajām, pat ja pašu ceptās nav izdevušās perfektas. Sāc ar vienkāršām receptēm – parastajiem smilšu mīklas cepumiņiem, rauga mīklas pīrāgiem vai klasisko olu biskvītu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!