tasty - 909
Foto: Shutterstock
Baltā zivs vis nav konkrēta suga, bet gan visas zivis, kurām ir gaišas krāsas fileja, kuru gaļa ir liesa un ātri pagatavojama. Baltajām zivīm ir maiga garša, kā arī tās nav īpaši dārgas. Tāpēc, ja receptē nav minēta konkrēta zivs – heks, asaris vai, piemēram, zandarts – tad izvēle ir tavās rokās. Esam apkopojuši desmit zivis – gan tādas, kas pie mums atceļojušas no svešām zemēm, gan tādas, kuras noķert tuvējos ūdeņos vari arī pats. Sarakstu sastādīt Tasty.lv palīdzēja makšķernieks ar vairāk nekā 30 gadu stāžu un zivju pazinējs Māris Nuķis.

Menca

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!