1.Vienmēr izlasi recepti kārtīgi – pirms ķeries pie lietas, izlasi visu recepti, nevis tikai sastāvdaļu sarakstu. Tas pasargās no nepatīkamiem pārsteigumiem, kad gatavošanas procesa laikā atskārtīsi, ka nav vajadzīgā piederuma vai, piemēram, cepamā papīra.
2. Izmanto tikai labākās kvalitātes produktus – pat ja miltu izstrādājumus gatavo regulāri, pārbaudi, vai kādai no nepieciešamajām sastāvdaļām, miltiem, cepamajam pulverim, pūdercukuram vai vaniļas ekstraktam nav beidzies derīguma termiņš.
DesertiMaizes un miltu izstrādājumiCepamais pulverisMiltiOlasPiensPūdercukursVaniļaKēksiMafiniSvaigais siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit