glazūrkūciņas, kēksiņi, mafini, saldumi, kapkeiki
Foto: Shutterstock
Mazās, saldās un atraktīvās kūciņas ir lielisks veids, kā iepriecināt sevi un citus ne tikai svētkos un īpašos gadījumos, bet vienkārši tāpat. Kaut otrdienas vakarā, ja kārojas desertu. Taču, lai viss izdotos lieliski, jāievēro dažas pamata lietas, lai iecerētie mafini vai glazūrkūciņas būtu perfektas, garšotu pasakaini un saldā virskārta turētos pie mīklas garduma.

1.Vienmēr izlasi recepti kārtīgi – pirms ķeries pie lietas, izlasi visu recepti, nevis tikai sastāvdaļu sarakstu. Tas pasargās no nepatīkamiem pārsteigumiem, kad gatavošanas procesa laikā atskārtīsi, ka nav vajadzīgā piederuma vai, piemēram, cepamā papīra.

2. Izmanto tikai labākās kvalitātes produktus – pat ja miltu izstrādājumus gatavo regulāri, pārbaudi, vai kādai no nepieciešamajām sastāvdaļām, miltiem, cepamajam pulverim, pūdercukuram vai vaniļas ekstraktam nav beidzies derīguma termiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!