Vieni ir sīvāki par citiem, bet otri nesaraudina tik ļoti, ja tiek smalki sakapāti. Piekritīsiet, franču sīpolu zupa taču garšotu pavisam citādi, kur nu vēl izskatītos, ja to pagatavotu no sarkanajiem sīpoliem. Tāpēc atstāsim šo Francijas kulinārijas paraugu dzeltenajiem sīpoliem. Bet ko darīt ar tiem citiem?
Sarakstu karuselisKartupeļiKanapē un sviestmaizesAvokadoEtiķisKazas siersSarkanie sīpoliŠalotes sīpoliBiezzupas un krēmzupasDārzeņu sacepumiGaļaOlu ēdieniOlu nūdelesVirtuves pamati
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit