Taču šoreiz pieiesim čipsu lietai no citas puses – ar ko varam aizvietot kartupeļus, lai baudītu varbūt pat veselīgāku kraukšķīgo uzkodu? Ja vien ir cepeškrāsns un prasme kaut ko sagriezt plānās šķēlītēs, čipsus var pagatavot no tik daudzām sastāvdaļām. Sāļos gardumus var pagatavot ne vien no bietēm, saldajiem kartupeļiem un burkāniem, bet arī salātu lapām. Tāpat saldie čipsi pavisam gardi sanāks, piemēram, no āboliem un banāniem. Ķeramies klāt?
Sarakstu karuselisBaltie redīsiBietesBrūnais cukursKanēlisKarijsKartupeļiKukurūzas čipsiMelnie pipariOlīveļļaParmezāna siersRedīsiĀboliŽāvēti āboliCukīnisalsKale kāpostsHimalaju sālsķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit