Lai cik taupīgi arī dzīvotu un gatavotu, un nevienu produktu nelaistu zudumā, iepriekšējā dienā vārītie rīsi ne vienmēr ir tik apetītlīgi, kā cerēts. Kā vēlreiz pagatavot jau izvārītus rīsus, lai tie garšotu kā tikko izvārīti? Atbildi uz šo jautājumu sniedzis portāls Purewow.com.
Pirmā lieta, kas jādara ar tikko izvārītiem rīsiem – jāatliek maliņā tas daudzums, kas noteikti tiks izmantots nākamajā dienā. Kamēr rīsi vēl silti, tos ieliek cieši noslēdzamā (aizvelkamā) plastmasas maisiņā.
Pēc tam rīsus liek ledusskapī, lai tie nesabojātos.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit