Ssohk - 22125
Foto: Shutterstock
Sulīgi kāpostu tīteņi oktobrī ir īsts glābiņš tiem, kam vēl nav pieslēgta apkure, jo uz plīts kūpošs katls ar gardu un mājīgu ēdienu ir tieši tas, kas vajadzīgs, lai sasildītu drēgno mājokli un piepildītu kurkstošo vēderu.

Ja, pieaicinot talkā ģimeni, šodien pagatavosi lielo katlu ar kāpostu tīteņiem, par vakariņu gatavošanu varēsi aizmirst līdz pat nedēļas nogalei. Turklāt, jo vairāk tos sildīsi, jo tīteņi būs gardāki.

Iedvesmojies no "Tasty" padomu krājumiem un "Cālis" virtuves foruma lietotāju ieteikumiem, lai uzzinātu, kā vislabāk apvārīt kāpostu lapas, kādu pildījumu izvēlēties, un kā apcept tīteņus pirms sautēšanas, lai tie nepiedegtu pie pannas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!