Ļoti gardu boršču var pagatavot arī nepievienojot ne grama gaļas – viss āķis slēpjas pavāra meistarībā. Svarīgi ir ievērot arī pareizus boršča pasniegšanas likumus. Lai dietologi šoreiz iet ieskrieties – šī zupa ir jābauda ar krietnu karoti trekna skābā krējuma. Un, lai bauda būtu pilnīga, piekožot klāt mutē kūstošu speķa maizi, kura bagātīgi aizdarīta ar zaļumiem.
Zupas un buljoniBietesBuljonsCūkgaļaGaršvielas un garšaugiLiellopa gaļaTomātiĀboliĶiplokiSīpoliKonservēti tomātiGaļaZupas receptesBorščsDienas padoms
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit