Ir milzum daudz veidu, kā pagatavot kāpostu zupu, jo katram ēdājam ir savas prasības – kādam vislabāk garšo kāpostu zupa ar kūpinātām ribiņām, citam svaigu kāpostu zupa ar liesu liellopa daļu, vēl kādam jauktu kāpostu zupa bez gaļas, bet ar burkāniem un grūbām. Tādēļ vēlamies sniegt noderīgus padomus un dalīties noslēpumos, kas palīdzēs ikkatram pagatavot gardu kāpostu zupu, atbilstoši savai gaumei.
Nedaudz vēstures
Zupas un buljoniCūkgaļaGaršvielas un garšaugiKāpostiLauru lapasLiellopa gaļaPipariĶiplokiDārzeņu zupasGaļas zupasSīpoliZupas receptesDienas padoms
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit