Foto: Shutterstock
Dažkārt pie veikalu plauktiem iespējams pamatīgi apjukt, ja īsti nezini, ko meklē un kā izmantosi konkrēto produktu. Pēdējā laikā tā ir ar eļļām – bieži nākas lasīt un dzirdēt atsauksmes par to, kura tad ir labākā un kāda mērķim paredzēta. Lai arī tu neapjuktu un varētu saprast, vai groziņā likt olīveļļu vai sen noskatīto valriekstu eļļu, "Tasty" sagatavoja pamatīgu špikeri, kas ļaus orientēties pašā svarīgākajā.

Šoreiz iztiksim bez gariem katras eļļas, sviesta vai taukvielas raksturojuma, jo tad nāktos izveidot veselu enciklopēdiju. Apkopojām pašu svarīgāko informāciju, kas tev būtu jāzina – kādam mērķim taukviela paredzēta, kāda ir tās degšanas temperatūra un cik ilgi un kā eļļu uzglabāt, lai tā nesabojātos pirms laika. Ceram, ka noderēs!

Sviests un citas taukvielas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!