Šoreiz iztiksim bez gariem katras eļļas, sviesta vai taukvielas raksturojuma, jo tad nāktos izveidot veselu enciklopēdiju. Apkopojām pašu svarīgāko informāciju, kas tev būtu jāzina – kādam mērķim taukviela paredzēta, kāda ir tās degšanas temperatūra un cik ilgi un kā eļļu uzglabāt, lai tā nesabojātos pirms laika. Ceram, ka noderēs!
Sviests un citas taukvielas
Sarakstu karuselisAugu eļļaOlīveļļaSaulespuķu eļļaSezama eļļaSviestsValriekstu eļļaZemesriekstu eļļaRapšu eļļaVirtuves gudrībasOlīveļļaKokosriekstu eļļaGī sviestsKokosriekstu eļļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit