Foto: Shutterstock
Āzijas virtuve ir eksotiska, bet kokosriekstu piena, sojas mērces, dažādu nūdeļu, garšvielu un citu produktu pieejamības dēļ mums tik pieejama kā nekad agrāk. Cilvēkiem aizvien vairāk ceļojot, aug arī interese par Taizemes, Malaizijas, Indonēzijas un citu valstu ēst gatavošanas tradīcijām. Atgriežoties mājās, rodas vēlme jauniepazītās garšas ieviest arī savā ēdienkartē. Lai to paveiktu, nebūt nav jādodas uz dārgu restorānu – ja pa ķērienam būs īstie produkti, gardu un eksotisku maltīti viegli varēsi pagatavot arī savā virtuvē.

Kādas tad ir piecas tieši Āzijas virtuvei raksturīgas lietas, pieredzē dalās AS "Santa Maria" sabiedriskās ēdināšanas daļas vadītāja Sanda Stalbova.

Kokosriekstu piens

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!