Salāti ir neatņemama ēdienkartes sastāvdaļa katram, kurš nolēmis ievērot veselīgus ēšanas paradumus un atbrīvoties no kāda lieka kilograma, tādēļ atklāsim, kas jāņem vērā jau tagad, gatavojot salātus, lai tie nenodarītu skādi slaidajai līnijai.
Pareizi pagatavoti salāti ir figūrai draudzīgs ēdienkartes papildinājums, jo šis ēdiens satur daudz vērtīgu vitamīnu, minerālvielu, šķiedrvielu un citu tievēšanu veicinošu labumu. Tomēr pat visveselīgākos salātus, rīkojoties nemākulīgi, var pārvērst par īstu kaloriju bumbu. Nepareizi izvēlētas sastāvdaļas, treknas mērces un nepiemērotas piedevas – tās ir tikai dažās lietas, kas var noiet greizi, gatavojot salātus. Lai turpmāk izvairītos no muļķīgām kļūdām, ņem vērā šos piecus portāla "Tipichnyjkulinar" padomus.