Tiem, kuri īsākā vai garākā laika periodā nolēmuši atteikties no gaļas ēdieniem, būtu jo īpaši ieteicams ēdienkarti dažādot ar zivīm un jūras veltēm. Papildus olbaltumvielām, šie vērtīgie produkti satur arī veselībai svarīgās nepiesātinātās Omega–3 taukskābes, vitamīnus un minerālvielas. Turklāt zivis un jūras veltes, salīdzinot ar gaļu, organismam ir vieglāk pārstrādājamas.
Dažādas zivis
ZivisIedvesmaVakariņasSalātiJūras veltesKūpināts lasisLasisMencaSardīnesSkumbrijaZivju un jūras produktu ēdieniKrabju nūjiņasForeleGavēnis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit