Kaut pavasarī jāaizmirst par vēžošanu un četru sugu zivju (līdakas, vimbas, alatas un zandarti) paturēšanu lomā, tomēr tas nenozīmē, ja mājās būs jādodas tukšā: pirmajos lomos no krasta var tikt pie branga izmēra raudām, nedaudz vēlāk – arī brekšiem. Aprīļa beigās un maija sākumā jau var cerēt uz karūsām, bet jūras piekrastē var saķert labus reņģu lomus.
Te uzzināsi šefpavāra Naura Haukas ieteikumus reņģu gatavošanā, bet to, kā izcept reņģes bez piedūmotas virtuves, stāstījām šajā rakstā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit