vistas fileja, rozmarīns
Foto: Shutterstock
Karstais laiks daudzus mudina doties piknikā un ieturēt maltīti dārzā, kas nozīmē – jāpievērš īpaša uzmanība pareizai pārtikas, jo īpaši gaļas, uzglabāšanai un gatavošanai. Vistas gaļa ir viena no iecienītākajām vasaras maltīšu sastāvdaļām, tādēļ nenāks par ļaunu likt aiz auss padomus, kādu vistas gaļu izvēlēties un kam pievērst īpašu uzmanību, grilējot vistas gaļas gabaliņus.

Rīcības plānu vistas gaļas pareizai uzglabāšanai, marinēšanai un gatavošanai tveicīgās vasaras dienās iesaka putnu gaļas ražotāja "Putnu fabrika Ķekava" speciālisti.

Gaļas pareiza glabāšana un pārvadāšana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!