Ar 180 grādiem kļūdīties nevar
Šefpavārs Vitālijs Tihonovs portālā "Eda.ru" skaidro: ''180 grādi – tā ir optimālā temperatūra, pie kuras nebūs produkta tvaicēšanās vai vārīšanās, tas cepsies, turklāt nepiedegs. Ieliekot gaļas gabalu cepeškrāsnī, kas ir jau uzsildīta līdz 180 grādiem, gaļa uzreiz sāks pārliecinoši cepties. Turklāt sulas no gaļas izdalīsies ideālā ātrumā: gaļa būs gatava un pilnībā izcepusies brīdī, kad viss mitrums nebūs izgarojis, turklāt cepeša gabals būs arī apetītlīgi apbrūnējis. Kurš gan vēlas likt galdā sausu un negaršīga izskata cepeti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit