svaigi garšaugi
Foto: Shutterstock

Pušķis svaiga bazilika, rozmarīna, diļļi vai timiāna. Aromāts satriecošs! Pa vienam zariņam pie grila, zupām vai sautējuma, pa lapiņai pie salātiem, sauja pie svaigi vārītiem kartupeļiem. Garšaugi ir jaudīgi – nevajag daudz, lai būtu efekts. Taču, ko darīt ar pārejo bagātību? Kā to saglabāt, lai nesavīst un līdzdarbojas arī citās ēdienreizēs?

Apiesim garšaugu saldēšanu un uzglabāšanu laikam, kad viss sasalis un nekas neaug – par to citreiz. Šoreiz stāsts par īslaicīgo garšaugu uzglabāšanu – no pāris dienām līdz pat nedēļai!

Ziedu vietā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!