Kabacis ir ļoti lādzīgs dārzenis – ļauj tik tam augt, un tas gatavs vairoties kā tāds pozitīvi noskaņots dārzeņu pūķis; vienu galvu nocērt, trīs vietā! Kabacis ir audzelīgs un gatavs izglābt no bada neskaitāmu daudzumu ļaužu un pabarot garšīgi, nevis tik tā – kuņģus aizbāzt.
Kā tik to kabaci nevar pagatavot – bet ne pat to stāsts. Galu galā, ar to jau mēs visi šobrīd nodarbojamies: ar jautājumu, kā vēl to kabaci varētu pagatavot. Bet nu jau ir pēdējais laiks domāt ne tikai par vakariņām šovakar, bet par vakariņām arī oktobrī, novembrī un februārī. Vārdu sakot, ar gaišu skatu raugāmies nākotnē un ieburkojam kabačus!
KonservēšanaKabačiSaldēšanaProduktu saldēšanaKabaču ikriKabaču uzglabāšanaZiemas ēdienkarteKabaču ēdieniZiemas krājumi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit