Patiesībā nemaz nav jāizvēlas starp saldēšanu un marinēšanu – ja laiks un vieta atļauj, var darīt abus, jo saldētas pupiņas ziemā būs kā svaigas un izmantojamas jebkuros ēdienos, savukārt marinētās būs lieliska piedeva dažādiem ēdieniem, salātiem un mērcēm.
Visticamāk, ka populārākais sviesta pupiņu ieziemošanas veids ir saldēšana, jo vienkāršākais. Saldētas sviesta pupiņas ziemā veikalos maksā zvēra naudu, tāpēc labāk tās par daudz lētāku naudu iepirkt tagad un sasaldēt pašiem. Tas ir tik vienkārši, ka ar šo ieziemošanas veidu tiktu galā pat pirmklasnieks.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit