Foto: Rasma Kolāte

Vieda saimniece un ievārījumu un citu konservējumu speciāliste Rasma Kolāte "Facebook" grupā "Marinēšana un konservēšana, zaptes, ievārījumi un sīrupi (Piepildām pagrabu!)" dalās ar recepti lielo, balto pupu salātiem, kurus var ēst gan aukstus, gan karstus, gan uzreiz, gan saglabāt ziemai. Pielietojums sagatavei ir ļoti plašs – no tās var vārīt gan zupu, gan dažādus sautējumus, gan ēst kā siltos vai aukstos salātus. Arī izmaksas šiem salātiem Rasma Kolāte aprēķinājusi.

Recepte un saimnieces komentāri

Rasma Kolāte stāsta: "Man lielai daļai salātu pamatā ir 3kg tomāti, pa 1kg apcepti sīpoli un burkāni. Arī šiem salātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!