paelja, spāņu virtuve, jūras veltes, panna
Foto: Shutterstock

Zivju ceturtdiena, protams, ir klasika. Taču ūdens iemītniekus savā ēdienkartē ir vērts iekļaut arī ātrāk. Tāpēc šodien piedāvājam nelielu alternatīvu – "nezivīgās" jūras veltes jau trešdienā. Atstāsim lasi, zandartu, doradu un citus kārumus ceturtdienām. Šovakar vakariņās vari pagatavot gardu paelju ar garnelēm vai mīdijām, jūras ķemmītes ar svaigiem lapu salātiem, vai gardu jūras velšu zupu. Izvēlies tīkamāko un ļaujies recepšu valdzinājumam!

Siltie jūras ķemmīšu un bekona salāti

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!