Ungārijas krāšņās dabas veltes ir sniegušas šai tautai ne vien iespējas veidot savu nacionālo virtuvi daudzveidīgu un veselīgu, bet arī cittautiešiem vilinošu un pat apbrīnas vērtu: arī aromātisks vistas paprikašs, pikants lečo, kā arī krēmīga karameļu kūka desertā ir šai valstij raksturīgās garšas un tekstūras. Atzīmējot Ungārijas dienas Latvijā, kuras arī šogad, gluži tāpat kā pagājušajā, notiek oktobra mēnesī, atlasījām "Tasty" krājumos esošās receptes, kas arī tavā virtuvē ienesīs Ungārijas krāsas, garšas un kārdinošos aromātus.
Mazliet vēstures
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit