aknu pastēte sviestmaize ēdiens uzkoda pusdienas vakariņas brokastis
Foto: Shutterstock

Uz grauzdētas maizes devīgi uzziesta aknu pastēte ar kraukšķīgu sālīta gurķa šķēli ir ātrs veids, kā apklusināt rūcošo vēderu, kamēr gatavojas vakariņas. Šī gardā delikatese lieliski papildinās arī darbdienu un brīvdienu brokastu galdu. Atšķirībā no, piemēram, auksti kūpinātas desas, gardu pastēti ir pa spēkam pagatavot katram, turklāt process ir daudz ātrāks un vienkāršāks, nekā varētu šķist. Sekojot "Tasty" ieteikumiem un receptēm, tu ātri vien iemanīsies pagatavot pastēti pat ar aizsietām acīm un varēsi to baudīt bez bažām – ar nesatricināmu pārliecību par to, kas ir pastētes sastāvā.

Izcilas pastētes pagatavošanas smalkumi


Saldais krējums pastētei piešķirs krēmīgumu un sātīgāku garšu, bet tā vietā vari pievienot arī prāvu sviesta karoti, gabaliņu treknas cūkgaļas vai kūpināta cauraudzīša. Garda un patīkami krēmīga pastēte sanāks, ja daļu pastētei pievienojamo taukvielu aizstāsi ar krēmsieru vai kausēto sieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!