Foto: Shutterstock
Tādi vienkārši produkti kā šķeltie zirnīši, grūbas, pupiņas, rīsi un griķi, ja tos bagātina ar dažādām mūsdienīgām garšām, ir pat ļoti baudāmi un bagātina ēdienkarti. Īpaši svarīgi tas ir pirmssvētku atslodzes laikā, kad cenšamies atturēties no dažādām pārmērībām, tai skaitā arī vismaz uz laiku izslēgt no ēdienkartes gaļu.

Graudaugi parūpēsies par to, lai tev nenāktos žēloties par bezspēku un enerģijas trūkumu. Savukārt pākšaugi nodrošinās organismu ar olbaltumvielām, lai gavējot neciestu tava veselība un nepasliktinātos ādas stāvoklis, kas, gatavojoties svētkiem, ir īpaši svarīgs faktors.

Šai nedēļai esam papūlējušies sarūpēt īpaši plašu un krāsainu recepšu apkopojumu: krēmīgs risoto, aromātiska grūbu zupa, kraukšķīgi pupiņu salāti, sildošs lēcu karijs un vēl daudzas īpašas garšas, lai katrs varētu atrast tieši savai gaumei atbilstošākos ēdienus garšīgai trešās nedēļas atslodzei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!