Sīpolu gredzeni mīklā
"Kad pirmo reizi ēdu sīpolu gredzenus, es pat nenojautu, ka tie ir sīpoli, jo es taču sīpolus neēdu! Jautāju namamātei, kas tas ir, viņa saka – sīpols, neticu, domāju, ka nes cauri! Veda virtuvē un rādīja, ka tiešām sīpoli! Šis ir vienīgais veids, kā es varu tos ieēst, ļoti garšo. Laikam tas ir mīklas dēļ!" šādi Sīpolu ceļa recepšu konkursam piesakās Maruta.
Sīpolu gredzeni alus panējumā
Izrādās, fritētus sīpolu gredzenus var itin viegli pagatavot arī mājas apstākļos, nesteidzoties uz tuvāko ātrās ēdināšanas iestādi pēc kārotā. Pāris vienkāršas sastāvdaļas un veiklas rokas, un kārotā uzkoda būs gatava!
Sīpolu 'Bhaji' – uzkoda indiešu gaumē
Garšvielām bagāti un pavisam vienkārši pagatavojami uzkodu plācenīši, kas nākuši no Indijas nacionālās virtuves – bhaji. Mīklā apviļātie un pēc tam fritētie sīpolu gabaliņi garšos ļoti labi kopā ar bezpiedevu jogurtu, jo mīklā esošais kumins un kurkuma būs pietiekams papildinājums mērcītei.
Sīpolu gredzeni – ātrais un vienkāršais variants
Sīpolu gredzeni - ātri pagatavojama uzkoda baudīšanai ar vēsu alu.
Zirņu - sīpolu kotletes
Zirņu, auzu pārslu un sīpolu kotletes - sātīgām un lētām vakariņām.
Kraukšķīgie sīpolu riņķīši alus mīklas 'kažociņā'
Lai ikdienas našķošanos vai svētku galdu padarītu interesantāku, kulinārijas bloga "Našķoties" autore Zane Ozoliņa sadarbībā ar "Lielvārdes alus" piedāvā recepti kraukšķīgiem sīpolu riņķīšiem alus mīklas "kažociņā".
Nepārspējami kraukšķīgie sīpolu riņķīši
Kraukšķīgo sīpolu riņķīšu spēks slēpjas to vienkāršībā. Lai pagatavotu šo garšīgo uzkodu, kas no bļodiņas parasti pazūd zibenīgā ātrumā, būs nepieciešamas vien pāris sastāvdaļas.