sautējums māla podiņš krāsns
Foto: Shutterstock
Ja tava šī gada apņemšanās ir ievērot veselīgu dzīvesveidu un pamāt ardievas liekajiem kilogramiem, viens no svarīgākajiem punktiem ir ēšanas paradumu maiņa. Lai ietaupītu kalorijas, svarīgi ir apgūt jaunus ēst gatavošanas paņēmienus. Māla podiņā jebkuru ēdienu var pagatavot praktiski bez taukvielām. Turklāt maltīti var pielāgot katra ģimenes locekļa gaumei, tā sanāk īpaši aromātiska un sulīga, un ēdiens saglabājas silts daudz ilgāk, nekā uzlikts uz šķīvja. Lieliski, vai ne?

Māla podiņi ir ļoti parocīgi gatavošanai – tajos gatavotā gaļa un dārzeņi izdodas sulīgi un mīksti, turklāt cepeškrāsns nepiesprakšķ ar taukiem un virtuve nav pilna ar dūmiem, kā tas bieži mēdz gadīties, cepot produktus pannā.

Turklāt šāds gatavošanas veids ir arī ļoti parocīgs, jo katrs ģimenes loceklis var, kombinējot dažādas sastāvdaļas, pagatavot tieši savai gaumei atbilstošu ēdienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!