Plaucēto mīklu droši var saukt par mīklu princesi tās kaprīzuma dēļ. To, vai pagatavotā mīkla pēc tam pārvērtīsies vēja kūkās un eklēros, zina tikai plaucētās mīklas eņģelis. Tāds noteikti ir, jo kā gan citādi izskaidrot to, ka pēc vienas receptes gatavota mīkla dažādos laikos izdomā nepūsties un pārvēršas vienkāršos cepumos. Taču ar pacietību un receptes precīzu ievērošanu var panākt daudz.
Recepti, kā pielabināt plaucētās mīklas eņģeli, es neesmu vēl atradusi. Vienīgā sakarība, ko varu savilkt kopā, ir gatavošanas biežums. Jo biežāk es plaucēto mīklu gatavoju, jo labāka tā sanāk. Taču, ja starp eklēru un vēja kūku gatavošanu ir bijusi pauze, tad 80% gadījumu mīkla pirmajā reizē neizdodas.
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiKāzu ēdienkarteKristību ēdienkartePlaucētās mīklas izstrādājumiGlazūras, pildījumi un kūku krēmiEklēriFrancijas virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit