Rabarberi nav tikai plātsmaizes, kūkas, ķīseļi un uzpūteņi. Rabarberi ir arī labs pamats ziemas krājumiem, sākot ar ievārījumiem, beidzot ar sukādēm.
Pesimists teiks: "Rau, rabarberi jau izauguši, tūlīt Jāņi, un tad jau dienas paliks īsākas, un rabarberus ar vairs ēst nevarēs, viss uz galu..." Optimists priecāsies: "O, rabarberi! Vasara! Plātsmaizes! Rauši!" Praktiķis vēsā mierā aptaujās draugus, kuram kas aug, izpētīs rababeru cenas tirgū un veikalā, izrēķinās, cik kātus ēst tūlīt, kādas kūkas cept, cik sasaldēt un cik savārīt ziemai. Mācīsimies no praktiķiem – viņi jau nu gan zina, kā vislabāk izlietot rabarberus!
Ievārījumi pankūkām un rīta putrai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit