Grilēt, cept cepeškrāsnī – tas jau ir laika un iespēju jautājums un gaumes lieta. Bet kurš gan spēj atteikties no grilētas ribiņas gabala zem klajas debess vai terases jumta. Ceptās gaļas smarža, garšvielām bagāts sulīgums un dūmakains tauciņš – bārbekjū piederas pie vasaras.
Pasaulē klīst vairākas leģendas un mīti par ribiņām. Slavenāko noteikti esat dzirdējuši – par Ādama ribu. Viena viņam esot atņemta, lai pasaulē radītu kaut ko skaistu un jēdzīgu – Ievu un visu turpmāko kompāniju. Ādams par to esot tā aizvainojies, ka Ievu pie grila nozvērējies nekad nelaist, jo, lai nu ar ko, bet ar ribiņām – vairs nekādu eksperimentu!
Grila sezonaCūkas ribiņasJēra gaļaGaļas ēdieniGrilēšanaIdejas brīvdienu maltīteiVakariņu idejasVasaras maltīteVasaras ēdienkarte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit