Puķkāpostu gardās vasaras mandalas – no brokastīm līdz vakariņām
Foto: Shutterstock
Vasarā, kad viss zied, ir īstais brīdis likt galdā milzu apēdamo puķi – ziedkāpostu! Rubensa modeļu formas dārzenis gatavs tev pakalpot kā brokastīs, tā vakariņās!

"Tētis – kāposts, mamma – puķe, es mazais puķkāposts!" tā ar sevi varētu iepazīstināt vasaras top dārzenis! Ziedkāposti ir izcilnieki vasaras ēdienkartē. Pirmkārt jau ar to, ka tos var ēst gan svaigus, gan ceptus, gan vārītus, gan sautētus. Un pagatavošanas ātrums šiem vasaras dobju iemītniekiem ir ļoti teicams un patīkams. Ja meklējam mīnusu, tad tas varētu būt aromāts, kas piepilda virtuvi, kad puķkāposts tiek vārīts. Teiksim tā, nav tas pats apetīti rosinošākais, taču to atsver garša!

Brokastu omletes un salāti

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!