"Tētis – kāposts, mamma – puķe, es mazais puķkāposts!" tā ar sevi varētu iepazīstināt vasaras top dārzenis! Ziedkāposti ir izcilnieki vasaras ēdienkartē. Pirmkārt jau ar to, ka tos var ēst gan svaigus, gan ceptus, gan vārītus, gan sautētus. Un pagatavošanas ātrums šiem vasaras dobju iemītniekiem ir ļoti teicams un patīkams. Ja meklējam mīnusu, tad tas varētu būt aromāts, kas piepilda virtuvi, kad puķkāposts tiek vārīts. Teiksim tā, nav tas pats apetīti rosinošākais, taču to atsver garša!
Brokastu omletes un salāti
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemVakariņu idejasCepšanaPannā cepts ēdiensTvaicēšanaViegla vasaras maltīteZiedkāpostiVasaras ēdienkarteVasaras salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit