gurķi konservēšana
Foto: Shutterstock
Marinēti, sālīti un Latgales gaumē – gurķi, neapšaubāmi, ir konservēšanas sezonā populārākie dārzeņi. Jā, protams, burkās tiek likti arī tomāti, paprika, kabači un ziedkāposti, bet bez kraukšķīgiem gurķīšiem pieliekamā krājumi nav iedomājami. Katram entuziastam ir sava pārbaudīta gurķu ieburkošanas metode, bet, rīkojoties nemākulīgi, jebkuru – pat vislabāko recepti – var sabojāt, kā rezultātā ziemā nākas brīnīties, ka gurķi ir mīksti, bezgaršīgi, vai, kas vēl ļaunāk – burkas viena pēc otras "uziet gaisā".

Lai tevi nepiemeklētu šāda neraža, velti iztērējot produktus, naudu un savu dārgo laiku, šoreiz, iedvesmojoties no portāla "Aif", uzskaitīsim 11 kļūdas, kuras, konservējot gurķus, tiek pieļautas visbiežāk.

"Nepareizie" gurķi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!